Mezuniyet Sevinci

Mezuniyet Sevinci

Eğitim Yayın: 08 Haziran 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 08.06.2015 09:20:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3035 okunma
Google News

Mezuniyet Sevinci

 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 2014/2015 mezunlarını verdi. 10 bölümde toplam 2050 öğrencisi bulunan Meslek Yüksekokulu’nda bu yıl 325 öğrencinin mezuniyet sevinci yaşandı.

Okul bahçesinde mezun öğrenciler için tören düzenlendi. Törene Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de iştirak etti.

Törende konuşan Başkan Güler, mezun olan öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunarak, kendilerine meslek hayatında başarılar diledi. Harita Kadastro Bölümü okul üçüncüsü Burhan Öztürk’e mezuniyet belgesini takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’nda, eğitim görmesi için çocuğunu Tavşanlı’ya gönderen tüm veli kardeşlerimiz ve büyüklerimize törenimize hoş geldiniz diyorum. Tavşanlı’da bu sene 325 kardeşimiz bu okuldan mezun olarak yeni bir hayata başlayacak. Mutlu olduğumuz bir konu var ki, 325 kardeşimiz artık Tavşanlı’nın fahri hemşehrisi oldu. İlçemizin sevdalısı oldular. Ben kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Sevgili gençler yeni bir hayata başlayacaksınız. Üniversitede geçen dönem bundan sonraki yaşamınızda sizler için bir anı olarak kalacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin bundan sonra sizlerden bekledikleri farklılaştı. Bu vatanın öz evlatları olarak sorumluluğunuzun farkında bireyler olarak ülkenin gelişimine sağlayacağınız katkılar büyük önem taşıyor. Bu yönde gayretlerinizi istiyoruz. Gençlerimizin gönüllerinden ne geçiyorsa onları arzuladıkları şekilde yaşamalarını ve hedeflerine ulaşmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından 325 öğrenci kep atarak mezuniyet coşkusu yaşadı. Meslek Yüksekokulu yönetimi tarafından pilav ikramında bulunulduktan sonra canlı müzik eşliğinde eğlence düzenlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.