MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI Ercan KOLKU(DHA)

MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI Ercan KOLKU(DHA)

Gündem Yayın: 09 Ocak 2014 - Perşembe - Güncelleme: 09.01.2014 12:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
3950 okunma
Google News

MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI

Ercan KOLKU(DHA)

 

 

Balıkesir de görevli polis memuru Ülkü Aslan (48)yakalandığı kanser hastalığına yenik düşere yaşamını yitirdi.Balıkesir ilinde vefat eden Ülkü Aslan ‘nın cenazesi doğum yeri olan Emet ilçesine getirildi.Burada  öğleN  Babıkbey camisinde kılınan cenaze Namazından sonra Emet ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Balıkesir Emniyet müdürlüğünde görevli iken vefat eden polis memuru Ülkü Aslan’nın cenazesine Balıkesir emniyet müdürlüğünden  bazı şube müdürleri ve 30 kadar melektaşı, Emet ilçe emniyet müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze törenine Emniyet Genel Müdürlüğü ve Balıkesir Emniyet Müdürlüğü de birer çelenk gönderdi.Balıkesir' den gelen meslektaşları cenaze töreninde göz yaşlarına hakim olamadılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.