Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri teknik gezi için Bursa'da

Eğitim Yayın: 07 Nisan 2019 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2019 12:30:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2231 okunma
Google News
Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri teknik gezi için Bursa'da
Sanayinin lokomotif şehirlerinden Bursa'da Er Metal ve BUTGEM i ziyaret eden öğrenciler, firma yetkilileri ile birlikte üretim alanlarını gezdiler.  Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Firmaların üretim alanları, teknolojik gelişmeler, üç boyutlu tasarım ve üretim alanlarında fikir sahibi olma fırsatı buldular. 
 Meslek lisesi mezunlarının iş imkanları ve üretime doğrudan katkı sağladıklarını bizzat yerinde görme fırsatı gördüler. Teknik gezi sonrasında Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerinide gezme fırsatı bulan öğrenciler , geri dönüş yolunda Oylat kaplıcaları ve mağarasını da gezme fırsatı buldular.
 Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi idarecileri ,” öğrencilerimizin mesleki ve genel kültür olarak gelişmesine katkı sağlayan bu geziyi organize eden okulumuz personeline, okulumuz öğrencilerini kabul ederek iyi bir ev sahipliği yapan Er Metal yetkililerine ve bizlere destek veren herkese, özellikle de basına teşekkür ederiz” dediler. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.