Menfez Boşluğuna Uçtu: 2 Ölü, 3 Yaralı

Asayiş Yayın: 17 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 17.05.2019 09:59:45
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1849 okunma
Google News

ESKİŞEHİR'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, yol kenarındaki menfez boşluğuna uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Kütahya-Eskişehir karayolunda meydana geldi. Aydın'daki ardından Eskişehir'e dönmek için yola çıkan Özkan Benli (56) kullandığı 26 PE 059 plakalı hafif ticari araçla, kent merkezine 20 kilometre kala, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki menfez boşluğuna uçtu. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen Jandarma ve trafik ekiplerince yapılan incelemede araçta bulunan Bedriye Mermer ile Nebi Arda olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Özkan Benli, araçtaki diğer yolcular Aysel Arda ile Emine Benli ise ağır yaralandı. İhbar üzerine gelen ambulansla yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Savcılık incelemesinin ardından hayatını kaybeden Bedriye Mermer ile Nebi Arda ise hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.