MEMUR-SEN KADIN KOMİSYONLARINDAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARET

Gündem Yayın: 23 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.03.2018 13:39:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2365 okunma
Google News

MEMUR-SEN KADIN KOMİSYONLARINDAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARET
3 bin 160 üye 12 sendikadan oluşan Kütahya Memur-Sen Kadın Komisyonları heyeti Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.  

Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette Kütahya Memur-Sen Kadın Komisyonları Başkanı Yurdagül Kurt ile yönetim kurulu üyeleri Kadın Komisyonları Başkan Yardımcısı Aynur Nergis, Eğitim Bir –Sen 2 No’lu Şube Temsilcisi Zeliha Tekin, Sağlık Sen İl Temsilcisi Fatma Tanrıkulu, Enerji Bir-Sen Kadın Kolları Temsilcisi Kezban Sevinç yer aldı. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Kendinizi sorumlu htiğiniz sendikal faaliyetler kapsamında ülkemize, ilimize katkı sağlayabileceğinize inandığınız konular var olmalı ki böyle bir yönetim içinde olalım, bu faydalı hizmetleri yapmaya bunu bir araç kılalım dediniz. Yoksa siz geçiminizi buradan temin ediyor değilsiniz, belki cebinizden para harcıyorsunuz. Bunun için gönüllü faaliyetlerin tatmini farklı bir duygu ki arkadaşlarımızın birçoğu bunu yapıyor. Kadın kolları, gençlik kolları pozitif ayrımcılığa tabi tutulması gereken kollar olarak da sizlere düşen mutlaka daha farklı görevler, daha farklı faaliyet alanları olması gerekir. Ülkemizde sendikacılık denilince çok iyi şeyler hatırlanmaz. Memur sendikaları çok yeni bir kavram, işçi sendikalarında da sıkıntılı dönemler yaşadığımız zamanlar oldu. Dolayısıyla millet gözünde bir itibar kaybı söz konusu olmuştu. Hamdolsun son zamanlarda devletiyle uyumlu, kendine ait sorumlulukları bilen sendikalarımız o imajı değiştirdiler. Artık sendika deyince biz Taksim’i hatırlamaz olduk, silah seslerini duymaz olduk. Bu ortak sorumluluk içerisinde hareket eden sendikalarımız devlet nezdinde de itibar görmeye başladı” diye konuştu.

Kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür eden Kütahya Memur-Sen Kadın Komisyonları Başkanı Yurdagül Kurt çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.