MECLİS BAŞKANI ÇEVİK

MECLİS BAŞKANI ÇEVİK

Eğitim Yayın: 18 Şubat 2014 - Salı - Güncelleme: 18.02.2014 18:12:42
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2977 okunma
Google News

“Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi” doğrultusunda 2013-2014 eğitim öğretim yılı Kütahya İli Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.

Yapılan seçimler sonucunda, Tavşanlı Cumhuriyet Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi İsmail ÇEVİK ve Başkan vekili Tuğba Tutmaz Katip üyeler Süleyman Demirtaş, Hasan Özdemir , Mehmet Dalyan en fazla oyu alarak İl Öğrenci Meclis Divanını oluşturdular.

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Bakanlığımızın TBMM ile işbirliği içerisinde yürüttüğü “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” çok önemli bir çalışma. Aslında bu projenin ne kadar faydalı olduğunu burada bizzat yaşayarak görme fırsatını elde etmiş oldum.”

Seçimler sonucu İl Öğrenci Meclis Başkanı ve ekibi İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında, Türkiye Öğrenci Meclis Başkanlığına aday olan İl Öğrenci Meclis Başkanı İsmail Çevik’e tavsiyelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, başarılarının devamını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.