MEC Vakfı'ndan Endonezya'ya kurban yardımı

MEC Vakfı'ndan Endonezya'ya kurban yardımı

Gündem Yayın: 16 Eylül 2014 - Salı - Güncelleme: 16.09.2014 13:40:38
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
4699 okunma
Google News

Mahmud Es'ad Coşan Vakfı (MEC Vakfı), bu yıl 9.'sunu düzenlediği kurban organizasyonu kapsamında Endonezyalı ihtiyaç sahibi onbinlerce aileye el uzatıyor.

Merkezi Avustralya'da bulunan MEC Vakfı'ndan yapılan açıklamada, bu yılki kurban organizasyonunda büyükbaş kurban bedelinin 215, küçükbaş kurban bedelinin ise 230 Avustralya doları olduğu belirtiliyor. Kurban vekâlet ve ödeme işlemleri www.mecvakfi.org ve www.unutulanisec.orgsiteleri üzerinden yapılıyor.

NEDEN ENDONEZYA?

"Dünyanın en kalabalık Müslüman nüfusuna sahip ülkesi Endonezya, aynı zamanda % 80′e ulaşan fakirlik oranıyla dünyanın en fazla fakir Müslüman barındıran ülkesi. Endonezya aynı zamanda misyoner faaliyetlerinin en sinsi usüllerle yapılageldiği bir ülke ve misyonerlerin Müslüman halkın dinini değiştirtmek için kullandığı yöntemlerden birisi de maddi yardımlar.

Uluslararası Kurban Organizasyonu, MEC Vakfı'nın, başta misyoner kuruluşlar olmak üzere birçok kuruluş tarafından yoğun faaliyetler yürütülen bu ülkeye karşı maddi ve manevi sorumluluklarını yerine getirme anlayışıyla yaptığı faaliyetlerden birisidir."

MahmudEs'ad Coşan Vakfı, son 8 yıldır düzenlediği kurban organizasyonuyla Endonezya'daki yardıma muhtaç, günde 1 doların altında gelirle hayata tutunan gerçek ihtiyaç sahibi yüzbinlerce aileye yardım elini uzattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.