“Mealler ve Okuma Yöntemleri”

“Mealler ve Okuma Yöntemleri”

Eğitim Yayın: 10 Mart 2015 - Salı - Güncelleme: 10.03.2015 14:31:28
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
2803 okunma
Google News

 

 “Mealler ve Okuma Yöntemleri” 

Zinde Gençlik ve Spor Kulübü , üyesi olduğu Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak (KAB) Platformu faaliyetleri kapsamında 6   Kütahya Öğretmenevinde düzenlediği “Mealler ve Okuma Yöntemleri” konulu seminer yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Laleli Camii Müezzini Veysel Kılıç’ın okuduğu Furkan Suresi 63-76. ayetler ve meali ile başlayan seminer, Vaiz Ömer Osman Faruk Aktaş’ın sunumu ile devam etti.

Kur’ân-ı Kerîm’i okumanın, anlamanın ve yaşamanın önemini anlatan sinevizyon gösterimleriyle farklı bir atmosfere giren katılımcılara, meal hatmi kampanyasının tanıtımı yapıldı ve Feyzü’l Furkan Tefsirli Kur’ân-ı Kerîm Meali hediye edildi. Seminerle ilgili düzenlenen anketle program sonlandırıldı.

Rûhen ve bedenen zinde bir gelecek hedefleyen kulübün, manevi gelişime yönelik bu tür faaliyetlerin devam edeceği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.