Masadan Doğaya

Gündem Yayın: 28 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.10.2019 14:56:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1937 okunma
Google News

Vali Dr. Ömer Toraman, “Masadan Doğaya” Yürüyüşüne Katıldı
 
Sağlıklı beslenme ve hayat tarzını teşvik etme, yaşamın her alanında ve her yerinde fiziksel aktiviteye katılımı artırmak için Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Masadan Doğaya” projesi kapsamında Domaniç Dağları’nda doğa yürüyüşü düzenlendi. 

“Sağlık İçin Hareket” sloganıyla düzenlenen yürüyüş programına; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Domaniç Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Kütahya İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile sporcular ve öğrenciler katıldı.

Hemit Dede’den başlayan parkurda Kaşalıç Mevki, Alibey Çeşmesi, Pazaralanı, Topuk Yayla Tabiat Parkı ve Kocayayla’ya kadar yürüyüş gerçekleştirildi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.