MASA TENİSİ FİNALLERİ GERÇEKLEŞTİ

Spor Yayın: 06 Haziran 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 06.06.2016 17:45:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4414 okunma
Google News

MASA TENİSİ FİNALLERİ GERÇEKLEŞTİ

Tuna İŞLEYEN 

Eğitim Bir Sen Tavşanlı Şubesinin gerçekleştirdiği masa tenisi turnuvası final müsabakası ile sona erdi.

Eğitim Bir Sen Tavşanlı Şubesi tarafından eğitimciler arasında kaynaşmaya katkıda bulunmak ve eğitim çalışanlarının yoğun mesainin yorgunluğunu bir nebze olsun üzerlerinden atmaları için düzenlenen yıl sonu turnuvası çekişmeli maçlara sahne oldu.

Masa Tenisi Turnuvası Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Masa tenisi turnuvası sonunda Hüseyin Bozkurt birinci, Recep Göktaş ikinci, İbrahim Karagöz üçüncü, Mehmet Birol dördüncü oldu.

Eğitim Bir Sen Tavşanlı Temsilciliği Başkan Vekili Muammer Yorulmaz, yaklaşık 33 öğretmenin mücadele ettiği turnuvada, Eğitim Bir Sen olarak sadece öğretmenlerin çıkarlarını düşünmediklerini, büyük bir düşüncenin ortaya çıkarmış olduğu sendikayız diyerek,  sosyal faaliyetler kapsamında yıl sonu etkinlikleri düzenlediklerini belirtti.

 Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları törenle teslim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.