Manda görmek için Japonya'dan geldiler

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2017 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2017 17:49:23
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
5369 okunma
Google News

 Japonya'dan 7 kişilik turist kafilesi, Kütahya'ın Tavşanlı ilçesi Tepecik beldesinde manda ve iğne oyalarını incelemek üzere kültür araştırmasına geldi. 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen Japon turistler, ilçede ve Tepecik beldesinde kültür gezileri düzenledi. Japon turistler Tavşanlı ilçesinde tarihi ve turistik yerler ile ilgili bilgiler alarak mandacılık hakkında bilgiler aldı. Japon turistlerin grup lideri Ikumi Nonaka, kendileri için oldukça verimli bir gezi olduğunu ifade ederken, "Tavşanlı'ya özel iğne oyası için geldik ve Tepecik beldesinde mandaların yaşadığını öğrendik. Burada mandaları görerek, bu yöreye ait iğne oyalarının nasıl yapıldığını inceledik" dedi.
Japon kafile Tepecik beldesinde mandaların yaşadıkları yerleri inceleyerek buraları fotoğraflayarak kayıt altına aldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.