Makinistler İftarda biraraya geldiler

Yaşam Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 14:50:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1788 okunma
Google News

Makinistler Akçay'dan Izgara'da İftarda biraraya geldiler

Tuna İşleyen

 

Kisa adı DEMARD olan demiryolu makonistler derneğinin Afyon Şube baskanliginin Tavsanli araç bakım depo müdürlüğü  temsilciliginin yaptığı ve organizasyonlugunu makinist Ali Kırkıt ve Makinist Mustafa Kurnaz'ın yaptığı geleneksel iftar programi Kurucay beldesinde Akcay tesislerinde gerceklestirildi.
Iftar programina TCDD taşımacılık AŞ Genel Müdüru Erol ARIKAN,Kurucay belediye baskanı  Erhan DEMIRAY,Demard genel baskani  Nami ARAS TCDD tasimacilik Aİ  7. bolge kordinasyon muduru  Murat SELETTCDD tasimacilik As 7. Bolge araç bakım servis muduru Harun ADIAY Tcdd arac bakIm Tavsanli depo mudurlugunden Depo Sefi Hamza KARAYEL Demard Afyon sube baskanı   Resat PETEK yonetim kurulu uyeleri  esleriyle beraber ve Tcdd taşımacılık AŞavsanli depo mudurlugunde calisan makinistler eş ve cocuklarıyla katıldılar.Gecede iftar yapıldıktan sonra dualar edildi. Genel Mudur Erol ARIKAN ve genel baskan Nami ARAS birer konusma yaparak personel sorunlari ve bu sorunlari  giderilmesi isyer calisma sartlari ile daha 2 yillik gecmisi olan Tcdd tasimacilik as nasil daha ileriye goturulebilir nasil gelistirilebilir hakkinda istisarelerde bulundular

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.