MAHSUR KALAN KEDİYİ İTFAİYE ERİ KURTARDI

Gündem Yayın: 02 Ocak 2018 - Salı - Güncelleme: 02.01.2018 08:36:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2596 okunma
Google News

ÇATIDA MAHSUR KALAN KEDİYİ İTFAİYE ERİ KURTARDI

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir iş yerinin çatısında mahsur kalan kedi, itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu kurtarıldı.

Tavşanlı ilçesi Durak Mahallesi Emirler Caddesinde iki katlı iş yerinin çatı katında mahsur kalan kedinin sürekli miyavlaması üzerine çevrede bulunan iş yeri sahipleri, rahatsız olunca itfaiyeyi aradı.

Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye eri merdivenle çatıya ulaştı ancak çatının saç kaplama olmasından dolayı kayma tehlikesi nedeniyle kediye ilk anda ulaşamadı.

Daha sonra merdivenin kedinin olduğu bölüme götürülmesi ile itfaiye eri yakaladığı kediyi vatandaşlar yardımı ile yere indirdi.

Yere inen kedi kaçarak uzaklaştı.

Vatandaşlardan İbrahim Dereli, uzun zamandır miyavlama sesi duyduklarını, kendi imkanları ile kurtaramadıkları kedi için itfaiyeden yardım istediklerini belirterek itfaiye erlerine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.