Mağduriyet giderildi

Ekonomi Yayın: 02 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 02.03.2018 16:33:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2921 okunma
Google News

 Mağduriyet giderildi
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde hizmet veren e ticaret sitesi sahibi H. K. kendileri ile ilgili çıkan haberler sonrasında bir açıklama yaparak kendi siteleri üzerinden alışveriş yapan hiç kimseyi mağdur etmediklerini ifade etti.

Bazen tedarikçi firmalardan kaynaklanan küçük olumsuzlukların yaşanabildiğini ifade eden H.K., "Genç bir girişimci olarak ekibimle birlikte Türkiye’nin dört bir yandaki insanlara hizmet etmek için büyük çaba gösteriyoruz. Bazı durumlarda bizim dışımızda yaşanan olumsuzluklar olabiliyor. Biz yine de hiç kimseyi mağdur etmiyoruz. Siparişlerin geciktiği durumlarda ise müşterilerin talebine göre para iadesi yapıyoruz" diye konuştu.

Bursa’dan, Tavşanlı ilçesindeki firmaya siparişte bulunan Oğuzhan Özden,"6 Şubat 2018 tarihinde internet sitesi üzerinden yaptığım alışveriş sonrası ürünümüz gelmemiş, para iadesi de olmamıştı. Daha sonra çıkan haberlerle birlikte yetkililerin de aracılığı ile söz konusu firma ile görüşmemiz sonucu mağduriyetim giderildi. Firma sahibi H.K.’ye teşekkür ederim" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.