LİSELİ GENÇLERDEN ÇEVRE BİLİNCİ

LİSELİ GENÇLERDEN ÇEVRE BİLİNCİ

Eğitim Yayın: 18 Ocak 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 18.01.2016 15:25:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2925 okunma
Google News

 

LİSELİ GENÇLERDEN ÇEVRE BİLİNCİ

 

Tavşanlı Belediyesi İle Arslanbey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi örnek bir çalışmaya imza attı. Okulun çevre kulübü ile Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü, Moymul ve Dağçeşme Mahallerindeki yeşil alanların temizliğini yapacak.

Tavşanlı Belediyesi Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak eğitim faaliyetlerine destek veriyor. Bu kapsamda lise öğrencilerinin çevre bilincini arttırmak adına okul yönetimlerinden gelen talepleri karşılayan Tavşanlı Belediyesi “Daha Temiz bir Tavşanlı” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çevre Kulübü’nden 23 öğrenci ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler okul etrafındaki yeşil alanlara atılan çöpleri toplayarak Tavşanlı halkına çevreyi kirletmeme adına mesajlar verdi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, eğitimin her aşamasına geçmişte olduğu gibi bugünde destek vereceklerini söyledi. Başkan Güler “Gençlik bu ülkenin geleceğidir. Onların donanımlı ve ahlaklı yetişmelerinde bizlerinde sorumluluğu var. Okullarımızın fiziki ihtiyaçlarına karşılık verirken, sosyal faaliyetlerde de yanlarında oluyoruz” dedi.

Tavşanlı Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Halil Muslu ise her ay temizlik etkinliğini park ve bahçelerde sürdüreceklerini kaydederek Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e desteklerinden dolayı öğrencileri adına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.