Liseler Arası Futbol Turnuvası

Spor Yayın: 24 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2019 18:57:10
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
2164 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesi Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirilen Liseler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası oynanan final müsabakasıyla tamamlandı. Toplamda 8 takımın katıldığı turnuvada Atatürk Anadolu Lisesi ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında şampiyonluk mücadelesi verildi. Maç sonrası rakibini 7-4 mağlup eden Teknik Lise şampiyonluk kupasını kaldıran taraf oldu. 
Gençlere madalya ve kupalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay, TÜGVA Tavşanlı Temsilcisi Recep Bilge ve vakfın yöneticileri takdim etti. 


Bu arada turnuvanın gol kralı Atatürk Lisesi'nden Erkan Güneş olurken, 8 okulun öğrencilerine Çanakkale gezisi hediye edildi. Öğrenciler önümüzdeki günlerde şehitler diyarına giderek destansı zaferin kazanıldığı topraklarda şehitlerimize dua edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.