LİNYİTSPOR TARAFTARI İLE KURBAN KESEREK SEZONU AÇTI

LİNYİTSPOR TARAFTARI İLE KURBAN KESEREK SEZONU AÇTI

Spor Yayın: 06 Temmuz 2013 - Cumartesi - Güncelleme: 06.07.2013 13:18:30
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
2380 okunma
Google News

LİNYİTSPOR TARAFTARI İLE KURBAN KESEREK SEZONU AÇTI

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, 2013-2014 futbol sezonu açılışını yaptı.

Tavşanlı Ada Stadyumu'nda Linyitspor A ve A2 takımları, yaz okulu öğrencileriyle birlikte taraftarlarla buluşarak sezonu açtı. 

Törende konuşan kulüp başkanı Osman Turan, sıkıntılı geçen sezonlara, bu sezon hedefledikleri başarıyla son vermek istediklerini söyledi. Turan, en düşük hedeflerinin play-off olduğunu ve bunun da oluşturdukları takımdan anlaşılacağını kaydetti.

Turan, "Bu hedefe, oyuncu, teknik kadro ve yöneticilerin gayretlerinin yanı sıra taraftarın da desteğiyle ulaşacağız" dedi. Turan, futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.

Sezon açılışına katılan Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de futbolculara başarılar diledi.

Teknik Direktör Erol Tok ise gazetecilere yaptığı açıklamada  ; ““ Geçen sene çok büyük sorunlarımız vardı. Hem maddi hem de puan açısından, bu sene ikisini de yaşamak istemiyoruz. Onun için genç, bir kaçta tecrübeli arkadaş aldık. Çok fazla transfer yapmadan, bu sene hem puan açısından hem de maddi açıdan sıkıntı çekmeyen Tavşanlı Linyitspor takımı saha görmek istiyoruz. Yaratmak istiyoruz. Bununda olacağına eminim. Hakikaten bu takımın beni kurguma göre iyi işler yapacağını düşünüyorum. Linyitspor takımı Türkiye’de desteklenmesi gereken bir takım, neden diyeceksiniz. Çünkü bir kasaba takımı süper lige yaklaşmış, olamamış ama birinci ligde devamlı oynayan bir takım, genç futbolculara alıp Türk futboluna kazandıracak bir yapıya sahibiz. Biz bunu amaçlıyoruz. Onun için büyük kulüpler ve Türk futbol camiası biz ne kadar desteklerse biz Türk futboluna o kadar oyuncu kazandırırız diye düşünüyorum. Ben hem Tavşanlı’da olmaktan hem de böyle bir takımda çalışmaktan çok mutluyum. İnşallah her geçen gün bunu Türkiye’ye de kabul ettireceğiz. Tavşanlı takımının ne kadar önemli bir takım olduğunu insanlara anlatmaya çalışacağız.”

Daha sonra oyuncular tek tek tanıtıldı. Dualarla kurban kesilerek, kazasız ve sıkıntısız bir sezon temennisinde bulunuldu.

Taraftarlar hep bir ağızdan “ Biz stat istiyoruz” diyerek , sahaya indi ve pankart açtılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.