LİNYİTSPOR MERSİN MAÇINA HAZIRLANIYOR

LİNYİTSPOR MERSİN MAÇINA HAZIRLANIYOR

Spor Yayın: 18 Şubat 2014 - Salı - Güncelleme: 18.02.2014 09:29:44
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2309 okunma
Google News

LİNYİTSPOR MERSİN MAÇINA HAZIRLANIYOR

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI/ DHA

Ptt 1. Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor hafta içi oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı için hazırlıklarını Tunçbilek Arif Peçenek tesislerinde sürdürüyor.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Antrenör Besim Koçal ; “ Sekiz gün içerisinde 3 maç yapacağız. Biri Adana maçıydı. Önümüzde Çarşamba günü Mersin İdman Yurdu maçı var. Bizim içerideki maçlarda hiç kaybetme lüksümüz yok. Biz kredimizi bitirdik, içerde kaybetmediğimiz anda, deplasmanda alacağımız bir iki puan bizi ligde bırakacak. Bu hesabı yaptık. Bu Mersin maçının bizim için ayrı bir önemi var. Mersin takımı ligin en iyi takımı. Süper ligden düşen ve kadrosunu koruyan bir takım. Usta oyunculardan kurulu bir takım. Tabi bizde ona göre oyun anlayışını belirleyeceğiz. Seyirci avantajımızı değerlendirerek bu maçtan da 3 puan alarak hafta sonu için Ordu maçına hazırlanacağız. “  dedi.

Ayrıca 1 hafta içerisinde oynanacak 3 maçı da değerlendiren Linyitspor antrenörü  Besim Koçal “ Tabi yorgunluk olacak. 1 hafta içerisinde 3 maç bizi yoracaktır, ancak bunu kaldıracak fizik kondiksiyona ulaştık. Kadromuzda yeterlidir, sıkıntı olmayacaktır.” Dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.