LİNYİTSPOR BUCA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

LİNYİTSPOR BUCA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Spor Yayın: 28 Ağustos 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 28.08.2013 11:55:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2773 okunma
Google News

LİNYİTSPOR BUCA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA
TKİ Tavşanlı Linyitspor ilk hafta deplasmanda Balıkesirspor’a 1-0 , ikinci hafta Samsunspor’a 3-0 yenilmesinin ardından bu hafta deplasmanda Bucaspor’dan puan almak için çalışmalara başladı.
Tunçbilek tesislerinde ter antrenmanı ile çalışmalara başlayan Linyitspor Bucaspor maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör Erol Tok antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada takımın daha iyi olacağını ifade ederek şunları söyledi;
" İki haftadan bu yana puan alamıyoruz. Bu hafta Buca maçımız var. Fakat geçtiğimiz haftaki mağlubiyet bizi üzdü, çünkü hak etmedik. İlk devre Samsunspor'un üstün olduğu bir karşılaşmaydı ancak ikinci devre gol gelene kadar pozisyonları yoktu.çok baskı yapıyorduk 80. Dakikaya kadar en az berabere bitireceğimiz maç diye düşünürken, berabere kalsaydık üzüleceğimiz bir maç olacakken , ikinci yarı çok baskı uyguladık, adeta tek kale oynadık. 80. Dakikada hiç beklenmedik bir hata ile müdafaa oyuncumuzun santrafora verdiği pas 2-0 olduktan sonra son 10 dakika oyundan koptular. Ama o ana kadar oyundan memnunum. İyi saldırdık, iyi hücum yaptık. Ama rakip takımlar bize biraz daha mücadele gücü yüksek, kazanma hırsı yüksek oynuyorlar. Bizim topa hakimiyetimiz ikinci devre %65 ama istekli bir şey yoktu. Benim sıkıldığım olay, istemediğim olay o. Çok genç bir takımız , bizim daha fazla agresif daha fazla baskı yapmamız lazım. Ben bunu yapacağımıza inanıyorum. Şunu her zaman iddia ediyorum ki bu takım geçen yılki takımdan çok daha fazla puan toplayacak ama dediğim gibi şu acemilik sürelerini atlatsınlar daha iyi takım olacağız."
Takıma yeni katılan genç futbolcuların olduğunu belirten Tok; “ Takımda arkadaşlıklar iyi çalışma tempolarından da memnunum. Ama dediğim gibi bu ligde ilk defa oynayan 2-3 oyuncumuz var. Onların alışmaları kolay değil. Forvette santraforumuzun geç geldi ve her ihtimale karşı sağlık kontrolü için Eskişehir'de tam teşekküllü hastaneye gönderdik. Ondan gelecek haber ile hemen işlemlerine başlayacağız. Geçen hafta takımında maç yapmış ve Nijerya milli takımında oynamış hazır bir oyuncu. Bu hafta başlayabilir. Ligde her takımı yenebilecek bir takımız, bunu herkes çok yakında görecek. Oradan galibiyetle gelirsek kimse şaşırmasın. Bu takımı en kısa zamanda bu kötü durumdan kurtarıp rahat nefes aldırmak istiyoruz. Bunun için de elimizdeki oyuncular yeterli. Bu imkanlarda var bizde." Dedi.
Linyitspor’da şu an için sakat ve cezalı oyuncu yok.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.