LİNYİTSPOR BAYRAMDA TOPLANACAK

LİNYİTSPOR BAYRAMDA TOPLANACAK

Spor Yayın: 13 Ekim 2013 - Pazar - Güncelleme: 13.10.2013 19:12:56
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 59 sn.
2252 okunma
Google News

               

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

PTT 1. Ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor çıktığı tatilden bugün dönecek ve Bayramın 1. günü Tunçbilek tesislerinde toplanarak antrenmanlara başlayacak.

               

GENÇ BİR TAKIMA SAHİBİZ

Linyitspor Teknik Direktörü Erol Tok, “ Geçtiğimiz hafta izin kullandırmadık ve çalışmalarımızı sürdürdük. Hafta sonunu ile birlikte takıma 3 gün izin verdik. Salı günü antrenmanlara başlanacak. Ligde en kötü maçımız Orduspor karşılaşması oldu. Zaman zaman bu gibi dalgalanmalar yaşanıyor. Ordu maçı hariç iyi bir performans sergilendi. İlerleyen günlerde puanlar alarak rahatlayacağımızı düşünüyorum. Geçen seneden daha iyi bir takıma sahibiz, tek eksiğimiz ise genç futbolculara sahibiz. Bunu da geç de olsa atlatacaklar ve sezonu iyi bir konumda tamamlayacağız. “ dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.