LİNYİTSPOR YENİ BAŞKANI NİZAMETTİN DÜZGÜN

Spor Yayın: 10 Ağustos 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 10.08.2016 10:32:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7586 okunma
Google News

 

 

LİNYİTSPOR YENİ BAŞKANI NİZAMETTİN DÜZGÜN

Tuna İşleyen / Tavşanlı

 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek Beldesinde Linyitspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen Olağanüstü kongrede TKİ Tavşanlı Linyitspor'un yeni başkanı Nizammettin Düzgün oldu.

Geçtiğimiz sezon Profesyonel Ligden Bölgesel Amatör Lige düşen Linyitspor’da Olağanüstü kongre gerçekleştirildi.

Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Etüt Proje Müdürlüğünde şef olan Yeni başkan Nizammettin Düzgün, kongre sonrası yaptığı açıklamada, kendisi ve yönetim kurulu listesindeki arkadaşlarına destek verenlere teşekkür etti. Kongreye TKİ Garp Linyitleri İşletmesi Müessese Müdürü Mustafa Çokuslu da katıldı.

Çokuslu dilek ve temennilerde yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“ Yönetimde olan arkadaşlarım dışında dışarıda kalan sizler ve bizler elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu geldiğimiz süreçteki nokta dip noktadır. Ayağımız dibe değişmiştir ve bu noktadan sonra yapılacak şey yukarı doğru harekete geçmektir. Gelecek için umutluyuz. İnşallah amatör ligden profesyonel lige adım atarak eski güzel günlerimize ve şaşalı günlerimize döneriz. Üzüldüğümüz değil sevindiğimiz günlere geliriz. Yeni yönetimin arkasında duracağız. Güzel günler bizleri bekliyor.”

Nizamettin Düzgün başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“ Hasan Şeker, Şenol Karagöz, Ayhan Yıldırım, Hüseyin Yeğen,  Ercan Akkaya, İbrahim Karakaya.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.