Linyitspor Heyetinden Ziyaret

BÖLGESEL AMATÖR LİG’E İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPAN LİNYİTSPOR’UN BAŞKAN, YÖNETİCİ VE TEKNİK HEYETİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İ ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 14 Ekim 2016 - Cuma - Güncelleme: 14.10.2016 16:35:12
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
3328 okunma
Google News

 

Bölgesel Amatör Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve toparlanarak üst liglere çıkmayı hedefleyen Linyitspor’un yönetici ve teknik heyetini kabul eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, kulüp başkanı Nizamettin Düzgün ve teknik direktör Ahmet Erdinç’ten bilgiler aldı. Heyet önümüzdeki 4 haftalık sürecin önemli olduğunu kaydederek ligin güçlü takımlarıyla maç oynayacaklarını taraftarın desteği ile bu maçlardan galibiyet beklediklerini kaydetti.

Başkan Mustafa Güler’de ilçenin lokomotif takımı Linyitspor’un görkemli günlerine geri dönmesi gerektiğini ifade ederek, yöneticilere, teknik heyete ve futbolculara üstün başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.