Linyitspor 5'ledi

Spor Yayın: 26 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 26.11.2018 18:29:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3387 okunma
Google News

Linyitspor 5'ledi

TKİ Tavşanlı Linyitspor kendi sahasında oynadığı Kütahya Çamlıcaspor karşılaşmada 5-0 galip bitirerek kazanan taraf oldu.

Bölgesel Amatör Ligi 9. grupta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Kütahya Çamlıcaspor derbisinde galip geldi.

Tavşanlı Ada Stadında oynanan karşılaşmaya kırmızı-siyahlı taraftarların ilgisi de oldukça büyük oldu. Müsabakaya hızlı bir giriş yapan ev sahibi Tavşanlı Linyitspor, golcü oyuncusu İbrahim Zeytin ile 3. dakikada bulduğu golle skoru 1-0’a getirdi. Rakibi karşısında fazla varlık gösteremeyen Çamlıcaspor kendi sahasına gömülürken, 26. dakikada İbrahim Zeytin bir kere daha sahneye çıkarak takımını 2-0 öne geçirdi. Baskılı oyununu sürdüren kırmızı-siyahlılar aradığı üçüncü golü yine İbrahim Zeytin ile buldu. Maçın 36. dakikasında takımının ve kendisinin üçüncü golünü atan İbrahim Zeytin ilk yarının skorunu da 3-0 olarak belirledi.

İkinci yarıda Linyitspor, Mehmet Meşe’nin 58. dakikada kaydettiği golle farkı 4’e çıkardı. Bu golden 5 dakika sonra Adem Ali Denizer ile bir gol daha bulan Linyitspor derbiyi 5-0 kazandı. Puanını 18’e yükselten Linyitspor, ligde üçüncü sıraya yerleşti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.