LİNYİT 6 PUANLIK MAÇTA GALİP

Görüntülü - Tuna İşleyen

Spor Yayın: 28 Mart 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 28.03.2022 09:59:21
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2325 okunma
Google News

 

LİNYİT 6 PUANLIK MAÇTA GALİP

 

               Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor bu hafta kendi sahasında Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’ni konuk etti. Müsabaka öncesinde rakibinin 1 puan arkasında 2. sırada yer alan kırmızı siyahlılar ikinci yarıda serbest vuruştan gelen golle rakibini mağlup ederek 31 puanla liderliği devraldı.

Son iki haftasına girilen BAL’da  Linyitspor 6 puan değerindeki müsabakadan sevinçle ayrılırken, önümüzdeki hafta bir başka şampiyonluk adaylarından Bozüyük Vitraspor’un konuğu olacak. Bu maçı da kazanması durumunda Tavşanlı Linyitspor, son hafta kendi saha ve seyircisi önünde Yunusemrespor ile şampiyonluk turu atmak için yeşil sahada olacak ve 3. Lig için ilk aşamayı geride bırakacak.

 

    TAVŞANLI HALKI ADA'YA AKIN ETTİ

               Gol pozisyonu bakımından kısır geçen maçta puan hesapları nedeniyle heyecan seviyesi oldukça yüksekti. Tavşanlı halkı güneşli havayı fırsat bilerek çoluk çocuk Ada Stadının yolunu tuttu. 90 dakika boyunca susmayan taraftarının desteğini alan kırmızı siyahlılar ikinci yarıda etkili futboluyla göz doldurdu. Rakip takım kalecisinin 72. dakikada ceza sahası önünde yaptığı faul ve kırmızı kart görmesinin ardından, topun başına geçen Hüseyin Güleç, tam 90 olarak tabir edilen yere meşin yuvarlağı gönderince liderlikte gelmiş oldu. Daha sonra Tavşanlı Linyit 10 kişi kalsa da Anadolu Üniversitesi’nin beraberlik çabaları skoru değiştirmeye yetmedi. 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.