Limon Sarımsak Kürünün 5 Faydası!

Sağlık Yayın: 24 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 24.06.2022 10:00:35
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
952 okunma
Google News

Limon Sarımsak Kürünün 5 Faydası!

 

Görüntülü 

 

 

Limonla Sarımsağın Suyundan Gelen 5 Fayda

Mucizevi Karışım: Limon Sarımsak Kürü

Damar Tıkanıklıklarına Birebir! Limon Sarımsak Kürünün Vücudunuza 5 Yararı!

Mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan limon ve sarımsağın ayrı ayrı faydalarının olduğu halk arasında biliniyor. Limonun şeker düşürmedeki namıyla, sarımsağın ise kolesterol dengelemedeki rolü gerçekten önemli.


Limon sarımsak kürünün üretimini yapan Limsak Genel Müdürü Musab Şahin Sık kullandığımız bu iki gıdanın karışımından ortaya çıkan doğal ve sağlıklı olan limon sarımsak kürünün beş faydasını sizlerle paylaşacağız.

1)      Damar Tıkanıklıklarını Çözüyor!

İki güçlü asidik gıda olan limon ve sarımsağın karışımıyla oluşan kür, sabah aç karnına kullanıldığında damarlarda dolaşma fırsatı buluyor. Bu şekilde tüm damar iltihaplarını, tedavi etmede, tıkanan damarları açmada, damar sertliklerini ve hipertansiyona karşı koymak açısından kullanılması gereken bir kür olduğunu hatırlatmakta fayda var. Anjiyo görmüş kişilerin bypass ameliyatından kurtulmak için başvurabileceği bir çözüm yolu olabilir.

 

2)      Kolesterol ve Şekeri Dengeliyor!

Yüksek kolesterol ve şeker hastalığından muzdarip kişilerin doğal karışımı kullanması kendileri için büyük önem taşıyor. Kendi özelliğinin faydasını gösteren limon sayesinde vücuttaki şeker oranını dengelediği gibi, LDL’ye de karşı çıkıyor. 

 

3)      Mide Hastalıklarına Birebir!

Ülsere neden olan mikropları yok ederken tüm romatizmal iltihaplara iyi geliyor, her türlü romatizmal ağrıları da dindiriyor. Reflü ve mide yanması konularında limon sarımsak kürüne karşı bir önyargı bulunsa da, aslında doğru kullanımla beraber bu hastalıklarla mücadele ediyor.

 

4)      Ödem Attırıyor!

Damarların sıvı sızdırmasından ve fazla tuzun atılamamasından kaynaklı olarak ödem oluşur. Birçok insan fazla kilodan ziyade ödeme sahip olabiliyor. Ödem atma konusunda size dost olan bu karışım, aynı zamanda aktif olarak sürdürdüğünüz bir spor faaliyetinin yanında tüketildiğinde kilo verdirme konusunda da size yardımcı olur.

 

5)      Bağışıklık Sisteminin Dinç Tutar!

Felç, halk arasında bilinen adıyla inme riskini önemli derecede azaltmaktadır. Bağışıklığınızın vazgeçilmez dostu olan sarımsağın katkısıyla kür, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirir. Her türlü alerjiyi, damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini engelleme konusunda da birebir uygulanabilecek bir yöntem.

 

 

LİMSAK HAKKINDA;

Vizyonu, insanoğlu son yüzyılda hiç tüketmediği kadar işlenmiş gıdaya yine kendisi tarafından maruz bırakılmıştır.

Limsak; bu gidişat içerisinde erimiş olan organik gıdayı insanlığa geri kazandırma amacı güder.

Limonun ilk hecesi ve sarımsağın son hecesi ile başlayan hikayesi 2010 yılına dayanmaktadır. Kurucunun  yakın çevresine bu kürü yapmak isteyişi ile başlayan serüven 5 yıl boyunca satış amacı gütmemiştir. 2015 yılı itibarıyla ürünü ücretsiz kabul etmeyen tanıdıkların ısrarı, Baki Bey'in sosyal medya deneyimi ile birlikte ilgili tüm kanallarda Limsak sayfaları açılmış ve amatör de olsa bir web sitesi oluşturulmuştur.

 

Limsak kendisini kanıtlamaya ihtiyaç duymayan, lakin Eylül 2017’den beri kendisini karalayanlardan ötürü profesyonel bir web sitesi ve ciddi sosyal medya tanıtım programları oluşturan bir markadır.

Türkiye' de organik gıda sektöründe yapılan manipülasyonların, şeklen benzemelerin ve insan sağlığı ile oynamanın ciddi sonuçlarını hiçe sayanların kendisinden ayırt edilmesi için 2018 yılı itibarıyla Limsak profesyonel web sitesi ile özgün içerikler üretme kararı almıştır. Buna bağlı olarak bilgi verme ve gerçek olmayanları kanıtları ile ortaya çıkarma maksadı ile https://limsak.com.tr  olan websitesini kurmuş olup, alışveriş sitesini de ayrıca https://limsak.com olarak kurmuş bulunmaktadır.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.