Leke Kremi Çeşitleri

Ekonomi Yayın: 25 Nisan 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.04.2020 14:02:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1765 okunma
Google News

 

Leke Kremi Çeşitleri

Cilt sorunlarından en büyük olanı da lekelerdir. Leke problemi hamilelik sırasında oluşabilir, doğuştan da olabilir ve güneşe karşı cildinizi korumadığınız zaman güneş yanıkları veya çileler olarak meydana gelir. Leke kremi kullanırken cildinizin temizliğine dikkat etmeniz, özen göstermeniz gerekiyor. Leke kreminin extra işe yaramasını istiyorsanız günlük cilt bakımı rutininden şaşmamanız gerekiyor. Eğer uygun bir şekilde kullanırsanız cildinizde ki hamilelikte meydana gelen, doğuştan genetik olan, sivilce ve akne izlerine ve güneş lekelerine kesin sonuç alırsınız. Leke kremi seçerken içeriğini iyi okumanız gerekmektedir. 

Leke Kremi Nasıl Kullanılır?

Leke kremi çoğunlukla düzenli olarak, sabah ve akşam olmak şartı ile günde iki defa kullanılmalıdır. Leke kremini parmak uçlarına nohut büyüklüğünde alarak, cildin lekeli yerlerine yedirerek masaj yaparak sürülmelidir. Leke kremi kullanırken mutlaka güneş kremi de kullanılmalıdır. Çünkü leke kremlerinin içindeki kimyasallar güneş ile temas ettiği zaman lekeleri gidermek yerine daha büyük lekelere yol açabilir. Güvenilir ve kesin etkili bir leke kremi istiyorsanız  https://www.dermokilshop.com/leke-kremi  adresinden satın alabilirsiniz. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.