LALELERLE BİR BAŞKA GÜZEL

Gündem Yayın: 09 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 09.04.2018 16:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1833 okunma
Google News

ADNAN MENDERES YAŞAM PARKI LALELERLE BİR BAŞKA GÜZEL

 

Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bu yıl Mart ayının ilk günlerinde dikilmeye başlayan laleler başta Adnan Menderes Yaşam Parkı olmak üzere kentin dört bir yanını rengarenk bir örtüye büründürdü.

 

Lalelerle bir başka güzel olan Adnan Menderes Yaşam Parkı 7’den 70'e her vatandaşın uğrak mekanı olmaya devam ediyor. Baharın gelmesiyle birlikte Gediz’in park, bahçe ve refüjlerinde renk cümbüşü oluştu. Bu yıl dikimi yapılan yazlık çiçeklerle birlikte binlerce lale ve sümbülün açması ile Gediz adeta 'Lale şehri haline geldi.

 

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Şehrin farklı yerlerine dikilen lale ve soğanlı bitkilerin açmaya başlamasıyla Gediz’de bahar güzellikleri yaşanmaya başladı. Lale Devri ismi ile reform ve kültür zenginliğinin yaşandığı bir döneme adını da veren lale ilkbahar mevsiminde dikilerek, yazın müjdecisi olarak değerlendiriliyor. Rengârenk açan laleler başta Adnan Menderes Yaşam Parkı olmak üzere kentin dört bir yanında muhteşem görüntüler oluşturdu. Oluşan rengârenk tablo Gedizlilerin büyük beğenisini kazanırken, birçok vatandaşta cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile görsel şölen yaşatan laleleri fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.