KUTSO'YA ZİYARET

KUTSO'YA ZİYARET

Ekonomi Yayın: 31 Temmuz 2015 - Cuma - Güncelleme: 31.07.2015 16:01:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2379 okunma
Google News

KUTSO'YA ZİYARET

Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ne (KÜTESOB) bağlı yedi esnaf odasının başkanından oluşan heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

 

Ziyaret heyetinde, Kütahya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İlyas Aslan, Kütahya Çiniciler ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, Kütahya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çaltı, Kütahya Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Recep Kaya, Kütahya Bakkallar Odası Başkanı Salih Aslan, Kütahya Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş, Kütahya Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hakan Dayanç yer aldı.

 

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kongu, Enver Özer, Fatih Alkış, Harun Yurdagül hazır bulundu.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO’nun paydaşları ile iletişim ve işbirliğine verdiği önemi dile getirerek, Kütahya’nın geliştirilmesi için yapılabilecek çalışmalar konusunda görüşlerini paylaştı.

 

Güral, iş dünyasında yeni yapılanmalara ihtiyaç bulunduğunu, bugün fidan olan küçük işletmelerin, yarının ulu çınarları olabileceğini belirterek, işe sahip çıkmanın ve başarmanın ekonomide altın kurallar olduğunu ifade etti. Gelişmenin önündeki engellerden birisi olan korku kültürünün, iş dünyasında, aile ortamında ve toplumda aşılması, yok edilmesi gerektiğinin önemine dikkat çekti. Çocukların ve gençlerin korku içinde büyütülmemesi lazım geldiğini, toplum olarak korkulardan kurtulmamız gerektiğini belirtti. Şehrin gelişmesi ve zenginleşmesi halinde, ülkenin de o derecede iyileşeceği ve gelişeceğini söyledi. Kütahya’nın gelişmesi, zenginleştirilmesi için tüm paydaşların ortak çalışmasının önemine değinerek, ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirdi.  

 

KÜTESOB’a bağlı esnaf odası başkanlarından oluşan heyet ise, KUTSO yetkilileri ile buluşmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, KUTSO’nun şehre ve bölgeye katkı sağlamak üzere yapacağı çalışmalarda göreve ve işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

 

 

 

Haber: KUTSO Basın

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.