KUTSO’DA “SAĞLAM KOBİ” SEMİNERİ

KUTSO’DA “SAĞLAM KOBİ” SEMİNERİ

Gündem Yayın: 29 Mart 2015 - Pazar - Güncelleme: 29.03.2015 10:15:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2542 okunma
Google News

KUTSO’DA “SAĞLAM KOBİ” SEMİNERİ

 

 

Sağlam KOBİ Projesi bilgilendirme semineri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

 

UPS Vakfı, Dünya Ekonomik Forumu, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği, ABD Ticaret Odası Vakfı ortaklığında, yerel paydaşların desteği ile Türkiye’de hayata geçirilmiş olan Sağlam KOBİ Projesi bilgilendirme semineri, KUTSO organizasyonunda Kütahya’da gerçekleştirildi. 

 

Seminerde Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Başkan Yardımcısı Dr.Ali Ercan Özgür katılımcılara hitabında; ülkemizdeki KOBİ’lerin afetlere hazırlık süreçlerinde ve yaşanabilecek olası afetlerin ardından iş hayatına hızlı dönmelerini sağlamak amacıyla başlatılan proje ile bu kapsamda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Sağlam KOBİ Projesi Proje Koordinatörü Cihan Kaplan ise, işletmelerin olası bir afete karşı nasıl hazırlanmaları gerektiği konusunda bilgi vererek, Sağlam KOBİ web sitesi, proje kapsamında geliştirilen Afet Direnç testi, 20 ipucu ve Araç seti tanıtımını sundu.

 

Katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile seminer programı sona erdi.

 

 

 

Haber: KUTSOBasın

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.