KÜTBO Şeker Fabrikası Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

Ekonomi Yayın: 14 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.02.2019 08:16:04
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
4664 okunma
Google News

KÜTBO YÖNETİMİNDEN KÜTAHYA ŞEKER FABRİKASI’NA ZİYARET


Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş ve Genel Sekreter Yasemin Yol Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetimine ziyarette bulundu. 

Kütahya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Hayri Dikbaş, Genel Koordinatörü Basri Haser ve Muhasebe Müdürü Samet Ökten’in hazır bulunduğu ziyarette, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin Borsa projeleri, faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 

İlimiz ekonomik yapısı, tarım alanlarındaki çalışmalar üzerine değerlendirmelerin de yapıldığı ziyarette, Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş. Genel Müdürü Hayri Dikbaş KÜTBO yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e teşekkür etti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.