KÜTBO’dan Tuğgenaral Necati Gündüz’e Ziyaret

Gündem Yayın: 18 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2019 19:18:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2433 okunma
Google News

KÜTBO’DAN TUĞGENARAL NECATİ GÜNDÜZ’E ZİYARET

 

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim ve Meclis Kurulundan oluşan heyet, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz’e ziyarette bulundu. 

Ziyarete, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ali Okumuş, Meclis Bşk. Yrd. Özkan İnci, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Doğanay ve Eser Dinç, Meclis Üyeleri Ahmet Öztürk, İsmail Akıncı, İhsan Erdoğmuş ile Genel Sekreter Yasemin Yol katıldı. 

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, ilimizin ekonomik ve sosyal gelişimi açısından yerel paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiğini belirterek, Borsanın kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı.

Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekn  ile KÜTBO heyetine ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.