KÜTBO’DAN İL GARNİZON KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Gündem Yayın: 09 Ağustos 2018 - Perşembe - Güncelleme: 09.08.2018 11:41:18
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1860 okunma
Google News
KÜTBO’DAN İL GARNİZON KOMUTANLIĞINA ZİYARET
 
 
Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, beraberindeki heyet ile birlikte Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Hv. P. Tuğg.  Bülent Tatkan’a nezaket ziyaretinde bulundu. 
 
Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ali Okumuş, Meclis Başkan Yrd. Özkan İnci ve Genel Sekreter Yasemin Yol’un katıldığı Ziyarette; KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, ilimizin ekonomik ve sosyal gelişimi açısından yerel paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiğini belirterek, Borsanın kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı. 
 
Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Hv. P. Tuğg.  Bülent Tatkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gütekin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.