KÜTBO 2021 Yılı Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 28 Aralık 2021 - Salı - Güncelleme: 28.12.2021 16:32:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
769 okunma
Google News


KÜTBO 2021 Yılı Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Halit TOPBAŞ Başkanlığında gerçekleştirildi.
Aralık ayı meclis toplantısında 2021 yılının genel değerlendirmesi yapılarak ekonomide yaşanan son gelişmelerin sektörlere etkileri ve 2022 yılından iş dünyasının beklentileri ele alındı. 
Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, 2021 Yılında gerek coğrafi işaret çalışmaları, gerekse vizyon projelerinin gerçekleştirilmesi ile  KÜTBO adına başarılı ve etkin geçirilen bir yıl olduğunu belirterek, 2022 yılında da Borsa vizyon ve misyonu dahilinde aynı azim ve kararlılıkla yeni projelere ve hedeflere ulaşılması için çalışmalara devam edileceğini söyledi. 
Toplantıda, KÜTBO 2022 yılı iş planları, üye ve paydaş beklentileri ile borsanın çeşitli faaliyetleri doğrultusunda hazırlanan KÜTBO 2022 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesi müzakere edilerek, onaylandı. 
Meclis Başkanı Halit Topbaş; 2022 Yılının Üyelerimiz, Borsamız, İlimiz ve Ülkemiz adına sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl olması temennisinde bulundu.
Hitapların ardından, diğer gündem maddeleri de görüşülerek, karara bağlanması ile KÜTBO 2021 Yılı son Meclis Toplantısı 2022 yılı için iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.