KÜTAV SEÇİMSİZ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem Yayın: 28 Şubat 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2018 17:55:27
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1898 okunma
Google News

KÜTAV SEÇİMSİZ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kütahya Kültür ve Tanıtım Vakfı Seçimsiz Olağan Genel Kurulu Kütahya Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. 2018 yılı tahmini bütçe 700 bin TL olarak kabul edildi.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in divan başkanlığı yaptığı genel kurulda 2017 yılı faaliyet raporu, 2017 yılı Denetleme Kurulu raporu, bilanço ve tahmini bütçe konuları görüşülerek karara bağlandı.

2017 yılı Faaliyet Raporunu değerlendiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Finans altyapısı olarak 16 ayrı büyük sanayicimizden 7’sinin desteğini aldık, diğerlerinin de desteğini alacağız. Bunlarla ilgili yapacağımız çalışmalar için de Belediyemiz, üniversitemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız, İl Özel İdaremiz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz ve Kalkınma Ajansımızdan elemanları bir araya getireceğiz, bize önerdiklerine bakacağız. Genel Kurulumuzun ardından proje grubumuzla bir araya geleceğiz, KÜTAV’a yön verecek parlak fikirlerin çıkacağına inanıyoruz. Birinci faaliyetimizi sanatçılarımızın gönlünü alarak yapmış olduk. Bir memnuniyetin ifadesini birlikte yaşadık. Biz bu çalışmada sanatçılarımızın bu konudaki desteğine her zaman muhtacız ve her zaman onların gayretlerini katlayarak götürmelerinden yanayız. İlin tanıtımı, gizli hazinelerin ortaya çıkarılması sürecinde arkadaşlarımız bize destek verecekler” dedi.

Kütahya’nın kültürel, tarihi ve doğal zenginliklerine dikkat çeken Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Kütahya olarak tanıtımda en çok kullanabileceklerimizden bir tanesi Kurtuluş Savaşı’ndaki başarı çizgilerinin net olarak görüldüğü mekanlarımız. Diğer bir tanesi Osmanlı Devleti’nin kuruluşundaki Hayme Ana’mız. Doğal güzelliklerimiz, yer altı kaynaklarımız, madenlerimiz, sıcak sularımız ile Friglerden bugüne kadar gelen medeniyetler ve bugüne kadar yaşatılabilmiş sanatların hepsini bir araya getirebildiğimizde inanıyorum ki Kütahya hak ettiği tanıtıma da ulaşmış olacak” diye konuştu.

Toplantıda, genel kurula sunulan Semra Sarıışık Tozaraydın ile Mustafa Altınsoy’un Mütevelli Heyeti üyelikleri oy birliğiyle kabul edildi.

Kütahya Kültür ve Tanıtım Vakfı Seçimsiz Olağan Genel Kurulu Toplantısının ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile KÜTSO Başkanı Nafi Güral ve KÜTAV Yönetim Kurulu Üyeleri, KÜTAV Proje Grubuyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Proje grubundan ümitli olduklarını belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Gelen tekliflerden faydalı sonuçlar aldığımızı görürsek bu bütçeyi ikiye, üçe katlamamız mümkün. Yeter ki biz sonucu daha net görelim” dedi.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.