Kütahyaspor Serdar Kılıç'ı sezon sonuna kadar renklerine bağladı

Spor Yayın: 27 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 27.08.2019 10:15:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1973 okunma
Google News

Belediye Kütahyaspor BAL'ın en etkili golcülerinden Serdar Kılıç'ı transfer ederek hücum hattını güçlendirdi. 

 SERDAR KILIÇ MAVİ ŞİMŞEKLER' DE

Belediye Kütahyaspor TFF 3.Lig ve BAL’da şampiyonluk yaşamış, BAL’ın en golcü futbolcularından birisi olan  32 yaşındaki tecrübeli santrafor  Serdar Kılıç'ı sezon sonuna kadar renklerine bağladı. 

SERDAR KILIÇ' I TANIYALIM

1987 Rize doğumlu olan Serdar Kılıç, futbol hayatına 2001 yılında Türk Telekom’da başlayıp bu kulüpte 2006 yılında profesyonel olduktan sonra; İskenderun Belediye Gençlikspor, Yeni Burdur Gençlikspor, Türk Telekomspor, Ispartaspor, İnegölspor,  Nazilli Belediyespor, Ünyespor, Tarsus İdmanyurdu, Altınordu, Turanspor, Silivrispor, Yozgatspor, Ofspor, Balçova Yaşamspor, Elazığ Belediyespor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Sarıkamış Belediyespor, Ceyhan Belediyespor, Nevşehir Belediyespor, 12 Bingöl Spor, Mardin Büyükşehir Spor formalarını terletti.

Geçtiğimiz sezonu 12 Bingöl Spor ile Mardin Büyükşehir Spor’da geçiren Serdar Kılıç, TFF 3.Lig’de Altınordu ile, BAL’da ise Nevşehir Belediyespor ve Kırıkkale Anadolu Spor formaları ile şampiyonluk yaşadı. 10 Yıl TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig ekiplerinde profesyonel olarak top koşturan başarılı santrafor; BAL’da en iyi golcüler listesinde üst sıralarda yer alıp, hava toplarındaki etkisi, güçlü fiziği ve lider ruhlu karakteri ile tanınmaktadır.

Geçen Sezon 12 Bingöl Spor  ve Mardin Büyükşehir Spor formaları ile 26 maçta mücadele eden Serdar Kılıç, rakip fileleri 13 kez havalandırırken kariyeri boyunca; TFF 2.Lig’de 57 maçta 3 gole, TFF 3.lig’de 162 maçta 36 gole, BAL’da ise 83 maçta 48 gole imzasını attı.

Belediye Kütahyaspor’u tercih etmesindeki en büyük sebeplerden birisinin yeni bir heyecanla eski günlere dönmenin ışığına dikkat çeken  başarılı forvet “Belediye Kütahyaspor’da gördüğüm ışık ve büyük hedefler doğrultusunda tecrübemi sahaya yansıtıp takımımızın başarısı için gollerime devam edip, büyük hedeflerde üzerime düşeni yapmak için gayret edeceğim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.