Kütahyaspor’a Gazeteciler Cemiyetinden destek ziyareti

Gazetecilerden TAM DESTEK

Gündem Yayın: 14 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 14.03.2017 08:52:41
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3430 okunma
Google News

 

Seyircisiz maç oynama cezası alan Kütahyaspor için bastırılan hatıra biletlerine destek çığ gibi büyüyor. Kütahyaspor’a, taraftar gruplarının yanı sıra Kütahya Gazeteciler Cemiyeti de bilet alarak destek oldu

Geçtiğimiz haftalarda Kütahya’da oynanan Kütahyaspor-Altayspor karşılaşmasında seyircisiz maç oynama cezası alan Kütahyaspor’a destek için bastırılan hatıra biletlerine yoğun ilgi gösteriliyor. Kütahyaspor kulüp başkanı Ramazan Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamasında, Altayspor ile oynanan karşılaşma sonrasında yaşanan olaylardan dolayı kulüp olarak seyircisiz bir maç oynama cezası aldıklarını söyledi.

Alınan cezanın ardından taraftar gruplarının Kütahyaspor’a destek olmak adına hatıra bileti bastırılması yönünde kendilerine talepte bulunduğunu dile getiren Yıldırım, “Taraftarlarımızdan gelen talep doğrultusunda hatıra bileti bastırdık. Kütahyaspor’umuzu cezalı olduğu dönemde bile desteklemek adına yapılan bu davranış bizleri memnun etti. Bastırdığımız biletlerimize ilgi oldukça yoğun oldu. Çarşamba günü Kızılcabölükspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesi biletlerimiz adeta yok satıyor. Bu kapsamda, gerek bilet satın alarak gerekse kampanyamızı duyurmak adına çalışma yapan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam beye teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki taraftarlarımızca başlatılan bu kampanyaya ve Kütahyaspor’umuz için yaptığımız diğer birçok çalışmalara, ilimizin ileri gelenleri de gerekli desteği sağlarlar.” dedi.

 Yıldırım, kampanyaya yurtdışında bulunan Kütahyalı gurbetçilerin de ilgi gösterdiğini, Şırnak’ta vatani görevini yapan Kütahyalı bir askerin kendilerini arayarak kampanyaya destek olmak istediğini bildirmesinin kendilerini çok duygulandırdığını da sözlerine ekledi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam da, Kütahya’nın değerlerinden olan Kütahyaspor’un kalkınmasını için ellerinden geldiğince destek olacaklarını söyledi. Başlatılan kampanyanın kendilerini de oldukça memnun ettiğini ifade eden Sağlam, “Kampanyayı sosyal medya aracılığıyla öğrendiğimde hemen kulüp yöneticileri olan arkadaşlarımıza ulaştım. Kampanyaya hem Gazeteciler Cemiyeti olarak hem de şahsen destek olacağımızı ilettim. Bugün Kütahya Gazeteciler Cemiyeti olarak arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 100 bilet satın alarak destek olmaya çalışıyoruz. İlimizin tanıtımında büyük katkısı olan Kütahyaspor’umuza yapılacak olan her türlü desteğin isabetli olacağı kanaatindeyim. Bu anlamda, sadece taraftarların, Kütahyalı esnafın değil, ilimizin ileri gelenlerinin de Kütahyaspor’umuza gereken desteği vermeleri konusunda kendilerine çağrıda bulunuyorum. Çünkü Kütahyaspor bizim değerimiz. Bu değerimizi daha da yukarılara taşımak için hep birlikte çalışmak zorundayız.” ifadelerini kullandı. Öte yandan, birçok taraftar kulüp binasına gelerek bastırılan hatıra biletlerden satın aldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.