Kütahyalılar Avrupa'yı Salladı

Yaşam Yayın: 15 Ocak 2017 - Pazar - Güncelleme: 15.01.2017 13:10:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4503 okunma
Google News

Kütahyalılar Avrupa'yı Salladı

Tuna İşleyen 

Kütahyalılar buluşması Duisburg'da Rhein ruhr saal  solanonda gerçekleşti. 

Kütahya yöre sanatçıları Serkan Akyel, Himmet Ören, Kadir Şahin gerçekleştirdikleri program ile Avrupa'yı salladılar. 

Kütahyalıları biraraya getiren   Bülent Alkan Organize'ye teşekkür eden gurbetçilerimizden Ramazan Kaptan bu tür organizelerin kendilerini deşarz ettiğini ve her 6 ayda bir yapılmasını istediklerini belirtti.  
 Katılımın beklenenin üstünde olan gecede tüm gelen misafirler birbirleri ile hasret giderip doyasıya eğlendiler .
Kütahyalıları biraraya getiren Bülent Alkan'a teşekkür eden gurbetçilerimizden Ramazan Kaptan bu tür organizelerin kendilerini deşarz ettiğini ve her 6 ayda bir yapılmasını istediklerini belirtti.
Diğer yandan birçok Sanatçıların da Avrupa menajerliğini de başarılı bir şekilde devam ettiren Bülent Alkan , tek amacının yöre kültür gelenek göreneklerini yeni nesillere aktarabilmek kütahya insanımızın iç içe kardeşçe bir ortam yaratıp Türkiye ile Avrupa köprüsünü biraz daha genişletip Almanya'da ki hemşerilerimize daha güzel hizmetler sunmak olduğunu belirtti. Geceye katılan misafirler bu geceyi organize eden Bülent Alkan a teşekkür edip başarılarının devamını dilediler .

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.