Kütahyalı hızlı trene kavuşsun

Siyaset Yayın: 25 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 25.01.2021 14:36:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2320 okunma
Google News

CHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ DR. ALİ FAZIL KASAP : “KÜTAHYA’YA YÜKSEK HIZLI TREN GELMEDİ, BARİ KÜTAHYALIYI YÜKSEK HIZLI TRENLE BULUŞTURALIM!”

 

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, 2011 yılında Ak parti tarafından Kütahya’ya vaat edilen Yüksek Hızlı Tren projesinin hala hayata geçmemesinden dolayı Kütahya’dan Ankara’ya, İstanbul’a ve Bursa’ya Yüksek Hızlı Trenle gitmek isteyen vatandaşların Kütahya ile Eskişehir Tren Garı ya da Bozüyük Tren Garı arasında herhangi bir sefer bulunmadığı için mağdur edildiğini söyledi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına konu ile ilgili yazılı soru önergesi veren Kasap, Kütahya’dan Eskişehir Tren Garı ile Bozüyük Tren Garı arasına sefer koyulması için talepte bulundu. Kütahya’dan her iki Tren Garı arasına ulaşım için neden sefer koyulmadığını da soran Kasap şöyle dedi:

 

“Vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve Hızlı Tren seferlerini kaçırmaması için her iki Tren Garı içinde Kütahya’dan ulaşım konusunda sabit ve belli saatleri içermek koşuluyla sefer koyulması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına talepte bulunduk. Umarım her konuda ihmal edilen ilimiz bu konuda mağdur edilmez.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.