KÜTAHYADA FENER ALAYI COŞKUSU

Gündem Yayın: 20 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 20.05.2018 17:03:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2378 okunma
Google News

KÜTAHYADA FENER ALAYI COŞKUSU 

Kütahya Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla fener alayı düzenledi. 
Kütahya Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren jimnastik, atletizm, halter, boks, bisiklet, basketbol ve futbol branşlarında 200yakın sporcu fener alayı öncesi Kütahya Belediyesi Sosyal tesislerde iftar yemeğinde bir araya geldi.
Geleceğin teminatı olan gençlerimizin sporla iç içe büyümelerinin önemini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kütahya Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Gölgeli; Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların zararlı alışkanlıklardan uzak spor ile gelişmeleri geleceğimize güvenle bakmamıza neden oluyor. Bu yüzden spora ve sporcuya desteğimiz her zaman sürecek. Şanslıyız ki bu anlamda Kütahya sporcuya ve gençlere her zaman destek veren bir Belediye Başkanına sahip. Yılın önemli günlerinde farkındalık oluşturmak amacı ile çeşitli spor faaliyetleri düzenliyoruz. Bu faaliyetlerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bugün de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla Belediyespor bünyemizde ki Sporcularımız ile fener alayı düzenliyoruz. Katılımlarından dolayı hepsine teşekkür ediyor hayırlı ramazanlar diliyorum, dedi.


Fener Alayı için toplanan sporcular ve Kütahyalılar ile birlikte 400 kişilik grup yürüyüşe Zafer Meydanından başlayarak sevgi yolu turu ile sona erdirdi. Sporcular ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde Sevgi yolu sonuna kadar yürüdü. Sevgi yolu sonunda toplanan kalabalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.