Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın Öğretmenler Günü Mesajı

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın Öğretmenler Günü Mesajı

Gündem Yayın: 24 Kasım 2013 - Pazar - Güncelleme: 24.11.2013 08:59:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2690 okunma
Google News
"Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Başöğretmenliği'ni kabul edişini her yıl olduğu gibi bu yılda Öğretmenler Günü olarak coşkuyla kutluyoruz.
     24 Kasım Öğretmenler Günü, geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimizin günüdür. Geleceğimizin teminatı olan yeni nesillerimizi sevgiyle, eğitimle, büyüten öğretmenlerimiz; bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu, icra ettikleri görevlerinin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, mesleklerin en soylusunu icra etmektedirler.
     Cumhuriyetimizin öğretmenleri olarak, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ten aldığınız, ülkemizi muasır medeniyetler düzeyine ulaştırma yolunda yakılan ışık, hiç şüphesiz bu onuru taşıyan fedakâr ve cefakâr siz öğretmenlerimiz sayesinde parlayacaktır.
     Tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum. Ayrıca görevi başında şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet; yıllarca bu şerefli görevi ifa ettikten sonra emekliye ayrılmış öğretmenlerimize sağlık ve huzur dolu bir hayat, mesleğe yeni başlamış öğretmenlerimize de başarılar diliyor, saygılar sunuyorum."



Şerif YILMAZ
Kütahya Valisi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.