KÜTAHYA MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKAN İÇA'YI ZİYARET ETTİ

KÜTAHYA MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKAN İÇA'YI ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 16 Ocak 2014 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2014 16:01:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3179 okunma
Google News

 

Kütahya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Muslu, Eskişehir Şube Sekreteri Atilla Tomsuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Mustafa İça’ yı makamında ziyaret ettiler.

 Kütahya Makine Mühendisleri Odası, Belediye Başkanı Mustafa İça’ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti.

             Belediye Başkanı Mustafa İça’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;  Görevimizin sonuna yaklaştığımız şu günlerde böyle bir jestle ahde vefa olarak hizmetlerimle ilgili fark edilmiş olmamdan dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki bir mühendis olarak, geldiğim günden beri tüm odalarımızla istişareye önem verdim. Hatta odalarımız kendi ihtisas konularıyla ilgili de onları yüreklendirip birçok görevlerde onlardan da yararlandım. Onlarda beni yalnız bırakmadılar. Bu bakımdan Kütahya kazandı. Yaptığımız birçok çalışmalar Türkiye çapında örnek oldu. Bu bakımdan arkadaşlarımızda beni yalnız bırakmadıkları için kendilerine, odalarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonrada benzer çalışmaların edinilen deneyimlerden yararlanılarak devam etmesini arzu ediyorum. Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.