Kütahya için 43 proje

Kütahya için 43 proje

Gündem Yayın: 01 Mart 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 01.03.2014 18:25:50
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
3253 okunma
Google News

 

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu geleceğin Kütahya’sı için 43 proje hazırladıklarını ve 4 Mart Salı günü kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kütahya Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Kamil Saraçoğlu yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  

Kütahya’nın büyük bir merakla beklediği projelerini Salı günü kamuoyuna açıklayacak olan Kamil Saraçoğlu özellikle sosyal belediyeciliğe vurgu yapacak. Vatandaşlarında istek ve görüşlerine göre projelerine yön veren Saraçoğlu Belediye Kültür Sarayında (İstasyon caddesi) yapacağı toplantıda 43 proje açıklayacak. Projelerini iki kategoride açıklayacak olan Saraçoğlu sosyal belediyecilik alanında yaptığı projelerin yanı sıra şehrin çehresini değiştirecek vizyon projelerini anlatacak.

  43 PROJE

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu halkın kendilerine görev vermesi halinde geleceğin Kütahya’sını inşa edeceklerini söyledi. Özellikle sosyal Belediyecilik alanında çok güzel ve önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Saraçoğlu “Projelerimizi halkımızın istek ve görüşlerine göre hazırladık. Sosyal Belediyecilik alanında halkımızın bizlere ilettiği istekleri göz önüne alarak ekimizle birlikte çok güzel çalışmalara imza attık.

Bunun yanında Kütahya’nın çehresini değiştirecek vizyon projelerimiz var. Bu projelerimiz yine halkımızla yaptığımız görüşmeler ve ekibimizle yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında hazırlanmıştır. Ayrıca daha iyi bir Kütahya için çevre illerimizi ziyaret ederek yaptıkları örnek çalışmaları inceledik. Tüm bu çalışmalar sonrasında projelerimiz belirlendi” dedi.

Kütahya için hazırladıkları projeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Kütahya ziyaretinde de sunduklarını ifade eden Saraçoğlu şöyle devam etti; “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman bizim yanımızla olduğunu söyledi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde projelerimizi en kısa sürede faaliyete geçireceğiz.”

TÜM KÜTAHYALILAR DAVETLİDİR

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu 04 Mart 2014 tarihinde saat 20.14’te projelerini kamuoyuna açıklayacaklarını ifade ederek tüm Kütahyalıları davet etti. ‘Geleceğin Kütahya’sını merak eden tüm Kütahyalı hemşerilerimizi bekleriz’ diyen Saraçoğlu “Projelerimizin hepsi yapılabilirliği olan ve hayal olmayan projelerdir. Projelerimizin bütün detayları düşünülmüştür. İnşallah geleceğin Kütahya’sını birlikte oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.