KÜTAHYA'ya hizmet için

Siyaset Yayın: 11 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 11.12.2018 13:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3943 okunma
Google News

İsa ÖZTÜRK, 'KÜTAHYA'ya hizmet için' diyerek MHP Belediye Meclis Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

İsa ÖZTÜRK: “Alim hocamızın Işığıyla tüm Kütahya'yı aydınlatmak boynumuzun borcudur.”


Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı İsa ÖZTÜRK, MHP İlçe Başkanlığı'nda 'KÜTAHYA'ya hizmet için' diyerek Belediye Meclis Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. 

MHP İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK, İsa ÖZTÜRK’ün MHP çatısı altında Kütahya'ya hizmet etmek adına yer almak istemesinin kendileri için gurur verici olduğunu söyledi, 

İsa ÖZTÜRK, konuşmasına aday adaylığı başvurusunda kendisinin yalnız bırakmayan parti yöneticileri ve Kütahyalılara teşekkür ederek "Bugün burada bizlere kapılarını açarak, bu onurlu mücadelede hizmet etme şansını tanıyan MHP il Başkanlığına, ilçe teşkilatlarına, kadın kollarına, gençlik kollarına sonsuz teşekkür ediyorum. 2016 yılında Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı
olarak çıktığım yolda, ekip
arkadaşlarımla beraber tek bir hayalimiz vardı daha çağdaş, daha sosyal, daha yaşanabilir bir Kütahya. İşte bugün hayalini kurduğumuz Kütahya'nın Ege’nin incisi olması konusunda elimizde bir fırsatımız var" şeklinde konuştu. 


“50 yıllık hayatımda ilkokul sıralarına üç hilal kazıyarak başladığım Milliyetçi Hareket partisi sevdasını Alim Işık hocamızın Belediye Başkanı olması yönünde ve tevdi edilirse aktif görev alarak taçlandırmak için aday adayı oldum.” Diyen İsa ÖZTÜRK
konuşmasında şu açıklamalara yer verdi.

 -Şimdiye kadar Aktif siyasette fiili olarak her ne kadar yer alamasam da siyasi görüş ve çizgimden hiç bir zaman sapmadım ve taviz vermedim. 

Kütahya MHP eski il başkanlarından Merhum Arif Öztürk (Arif Hoca) babam olup küçük yaştan itibaren milliyetçilik duygusunu, Türk İslam ülküsünü, vatanın birlik ve bütünlüğünü, bağımsızlığımızın simgesi bayrağımıza olan sevgiyi yüreğimize kazıyan en etkili isim O olmuştur. 

Alim Işık hocamızla "Yarım kalan sevdamız için, Hakka hizmet ve Halka hakkaniyetle hizmet için" , Sosyal hayatta onlarca sıkıntı yaşayan hemşehrilerimize çare olmaya katkı sağlamak için, Kütahya'nın makus talihine dur demek için aday adayı oldum. 

Bu uğurda yemeden, içmeden, yorulmadan, uyumadan çalışıp Kütahya'da Üç hilalli bayrağımızı dalgalandırmak, Alim hocamızın Işığıyla tüm Kütahya'yı aydınlatmak boynumuzun borcudur. Allah bizleri muzaffer eylesin, utandırmasın inşallah..


İSA ÖZTÜRK KİMDİR? :

1968 Gediz/Kütahya doğumluyum. Eğitim hayatım ilk orta ve lise sonrası Anadolu Üniversitesi Kimya Mühendisliği, Marmara Üniversitesi Tarih bölümü ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi terk olarak neticelendi. 

Altın Çini ve Seramik fabrikasında 22 yıldır satın alma müdürü olarak çalışmaktayım. 

Aynı zamanda Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Dernek başkanlığını aktif olarak yürütmekteyim. Evliyim, iki kız evladım var. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.