Kütahya'ya Almanya'dan Haftada 4 sefer başlıyor

Gündem Yayın: 08 Aralık 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 08.12.2018 18:22:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6779 okunma
Google News

KÜTAHYA’YA ALMANYA’DAN HAFTADA 4 SEFER BAŞLIYOR… 
  
 
   THY  ve Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress 6 Nisan 2019' dan itibaren  Düsseldorf – Kütahya-  Düsseldorf seferlerine başlayacak.

  SunExpress’in Türkiye ile Avrupa arasında bir hava köprüsü olduğunu belirten SunExpress yetkilisi SunExpress’in tarifeli seferlerle Türkiye ile Avrupa atasında en fazla uçuş gerçekleştiren havayolu şirketi olduğunu söyledi. “Bu yeni uçuşlarımızla ve evimiz olan Türkiye pazarında olan kapasite artırımımızla Türk turizminin en güçlü oyuncu olduğumuzu bir kez daha gösterdik" dedi
    Hamm şehrinde Işık  Seyhat acenta sahabi  Kütahyalı İşadamı  Adem Işık , Nisan , Mayıs ayından Düsseldorf ‘tan Perşembe günleri Germania ve SunExpress Pazar günleri ise Eurowings ve sezonda Işık Reisen olarak Pegasus ek seferler  ile  uçacak, ayrıca THY ile aktarmalı seferle Kütahya’ya uçuşların olduğunu  belirtti..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.