Kütahya ve Balıkesir bölgesinde olayın ceyran ettiği kurgu kitabı çıktı

Kültür Yayın: 27 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 27.06.2019 10:16:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2729 okunma
Google News

Kütahya ve Balıkesir bölgesinde olayın ceyran ettiği kurgu kitabı çıktı

Kütahya´nın Tavşanlı ilçesinde Psikolojik Danışman Murat Yalçın, ikinci kitabı olan Koma´yı okurlarıyla buluşturdu. Geçtiğimiz yıl Aşkın Semtleri adlı romanıyla okurlarına "merhaba" diyen Yalçın, ilk kitabından aldığı geri dönüşlerin de etkisiyle ikinci romanı için titizlikle çalıştığını belirtti. Yalçın, Aşk-ı Muhabbet başlığıyla yayınlanan Aşkın Semtleri adlı kitabını, öğrencilik yıllarında herkesin yaşayabileceği bir hikayeden yola çıkarak hazırlamıştı. Koma adlı kurgu romanında ise kamyon yolculuğuyla başlayan olay örgüsü, Uzay serüveniyle okurlara farklı bir bilinç altı serüveni sunuyor. Konuyla ilgili gelişmelere değinen Murat Yalçın, "İlk kitabın konusundan daha farklı bir içerikle okurlara ilginç bir hikaye sunma hazırlığındayız. Kitabın en güzel ayrıntılarından biri ise yakın çevremizin de mekan olarak konularda yer edinmesi" ifadelerini kullandı.

 Yalçın, Farazi mahlasıyla Koma´yı hazırladığını belirterek, " Kitabımız önümüzdeki hafta içerisinde okurlarımızla buluşacak. Keyifli bir süreç olduğunu düşünüyorum. Umarım, okur yazarlığın istenilen seviyeye geldiği bir topluma dönüşürüz." diye konuştu. Kitapta Kütahya ve çevresinin mekan olarak yer ettiği dikkatleri çekti. Kamyon yolculuğuyla Harmancık- Büyükorhan mevkisi ile başlayan kitapta ilginç bir uzay yolculuğu yaşanırken yazar kitaptan kahramanlarında yöreden çok tanındık isimler olabileceğinin altını çizdi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.