Kütahya Valisi Ali Çelik şehit ailesini ziyaret etti

Gündem Yayın: 14 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.12.2020 20:02:19
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1339 okunma
Google News
Kütahya Valisi Ali Çelik, 1 Aralık’ta Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ikmal malzemesi taşıyan askeri aracın yoldan çıkarak dere yatağına yuvarlanması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler’in Tavşanlı’da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit annesi Ayşe Çetin ile şehit babası Nazım Güler’i evlerinde ziyaret eden Vali Ali Çelik, aileye baş sağlığı diledi.

“Şehitlik en yüksek mertebe”

En yüksek mertebenin şehitlik olduğunu belirten Vali Ali Çelik, “Fedakârlığın en büyüğü kutsal değerlerimiz olan vatan, bayrak ve ezan uğruna can vermek. Bugün huzur içerisinde yaşıyorsak bunu sizlerin yetiştirdiği kahraman evlatlarımıza borçluyuz. Rabbim hepsinden razı olsun” dedi.

“Emrinizdeyiz”

7 gün 24 saat şehit aileleri ile gazilerin emrinde olduklarını ifade eden Vali Çelik, “Ateş düştüğü yeri yakar derler; ama her şehit haberinde biz o ateşi kendi evlerimizde de hissediyor ve yaşıyoruz. Bizler de evladınızız. Varsa bir sorununuz onu çözmek boynumuzun borcu. Devletimiz ve milletimiz her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanında. Rabbim birliğimizi, bütünlüğümüzü bozmasın; bizleri utandırmasın” dedi.

Ziyarette Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi.

Vali Çelik’e Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Fatma Uz ile Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy eşlik etti.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.