KÜTAHYA-TAVŞANLI YOLU DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

Gündem Yayın: 25 Kasım 2016 - Cuma - Güncelleme: 25.11.2016 18:07:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5738 okunma
Google News

KÜTAHYA-TAVŞANLI YOLU DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

 

"Anadolu’yu Balıkesir ve Çanakkale üzerinden Avrupa’ya bağlayacak ve alternatif ana yol güzergahı olacak olan Tavşanlı – Kütahya yolumuzun güvenlik standartlarını yükseltiyor konforunu arttırıyoruz. Bu yıl aşındırma kaplaması da tamamlanan yolumuzda son çalışmalarda bitmek üzere.

Devekayası, Çobanköy ve Örenköy kavşaklarının yapılması ve Otokorkuluklar ile sürüş güvenliği ve konforu arttırılması için geçtiğimiz Eylül ayında ihale yapılmıştı. İşin yapım süresi 100 gün olarak belirlendi. Yüklenici firma yer tesliminden sonra çalışmalarına hızlı bir şekildi başladı ve bu yıl sonundan önce bitirecek şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 8,5 Milyon TL ye mal olacak işin bitmesi ile yolllarımız daha güvenli ve konforlu olacak.

Ancak unutulmaması gereken en önemli nokta ne kadar standartı yüksek yol yapılsa ve ne kadar tedbir alınsa da Trafik kazalarının birçok sebebi bulunmakla birlikte, kusur oranının büyük payı sürücülerdedir. İlimiz yollarında da çok sayıda üzücü kaza oluyor. Hemşerilerimizin aşırı hız yapmaması ve trafik kurallarına uymaları konusunda gerekli özeni göstermelerini diliyor, kazasız günler temenni ediyorum."

 

 

 

Prof. Dr. Vural KAVUNCU

AK Parti Kütahya Milletvekili

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.