Kütahya Seferleri başlıyor

Yaşam Yayın: 25 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 25.05.2020 19:20:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1945 okunma
Google News

Kütahya Seferleri başlıyor

Tuna İşleyen

"29 Mart'ta korona virüs sebebiyle seferleri durdurmuştuk Türkiye genelinde otogarlar kapatılmıştı. Sayın kaymakamımız Yüksel Kara, Belediye Başkanımız Mustafa Güler ve Belde Başkanlarımızla istişarede bulunmuştuk. Seferlerin durdurulması ile sirkülasyon azaldı, inşallah bu konuda büyük faydamız olmuştur. Müjdeli bir haber vermek istiyorum,  27 Mayıs çarşamba günü Kütahya seferlerimize tekrar devam etmek istiyoruz. Rabbim kazasız belasız yolculuk nasip etsin. Seferlerimize yüzde elli kapasiteyle sosyal mesafeyi koruyarak ve maske takma zorunluluğuyla araçlarımızı da her sefere gitmeden dezenfekte edilerek seferlerimize hayırlısıyla başlayacağız.  Sağlık çalışanlarımıza sabah ve akşam sefer düzenledik, onları mağdur etmemeye çalıştık. Önümüzdeki günlerde Kütahya seferlerimiz her yarım saatte bir olacak. " dedi.

Ayrıca Başkan Küçük, şehir içi hat dolmuş seferlerini de Belediye Başkanı Mustafa Güler ile gerçekleştirilecek görüşme sonrası belli olacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.