Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Müzik Topluluğu

Yaşam Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 11:26:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1486 okunma
Google News

KÜTAHYA’DA MÜZİĞİN COŞKUSUNU HİSSETTİRMEK İSTİYORLAR

Amaç olarak, ‘’Üniversite gençliğini; müziğin ruhuyla birleştirip, ortaya çıkan enerjiyle Kütahya’da müziğin coşkusunu htirmek.’’ ilkesini içselleştiren Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Müzik Topluluğu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret ettiler.

KSBÜ (Kütahya)- Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Müzik Topluluğu (KSBÜMÜT) üyeleri, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret ettiler. Daha yeni faaliyete geçen KSBÜMÜT amaç olarak, ‘’Üniversite gençliğini; müziğin ruhuyla birleştirip, ortaya çıkan enerjiyle Kütahya’da müziğin coşkusunu htirmek.’’ ilkesini benimsemiş durumdalar. Topluluk Danışmanı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Arş. Gör. İsmail Okur, Rektör Kavuncu’ya topluluk hakkında bilgi verdi. Okur, ‘’KSBÜMÜT olarak farklı projelerimiz bulunmaktadır. Bunlar arasında halka ücretsiz gitar ve ney kursları, koromuz ile özel gün ve haftalarda konserler, sanatçılarla söyleşiler, halka açık alanlarda piknik eşliğinde çevre temizliği, yürüyüşler ve bisiklet turları yer almaktadır.’’ diye konuştu.

‘’BİZ ÖĞRENCİLERİMİZE HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLAMAK İSTİYORUZ’’

KSBÜMÜT üyelerinin projelerinden memnun kalan Rektör Kavuncu, ‘’Biz öğrencilerimize her türlü imkanı sağlamak istiyoruz. Üniversitemizde Müzik Topluluğunun ve müziğin ruhuyla beslenen insanlarımızın faydalanabileceği bir stüdyo kurmayı hedefliyoruz. Bunun için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Öğrencilerimizin sadece derslerle değil, sosyal aktiviteler ile de ilgilenmeleri bizleri mutlu eder. Yetenekli öğrencilerimiz bulunmaktadır. Onları keşfedip, sanatları ile topluma kazandırmak, Kütahyamız için bir kazanç olacaktır.’’ ifadelerini kullandı.

Görüşmenin ardından KSBÜMÜT üyeleri, Rektör Kavuncu’ya, ‘’KSBMÜT’’ yazılı porselen tabak hediye ettiler.

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.