Kütahya Polis Derneğine ZİYARET

Grup Merkez Hasar (G.M.H.) Kütahya Acente il Müdürü Furkan Tolga Karaçor, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal yardım Derneği (POLEMDER) Kütahya Şubesini hem ziyaret etti hem de bağışta bulundu.

Gündem Yayın: 15 Mart 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.03.2018 15:36:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3829 okunma
Google News

Grup Merkez Hasar (G.M.H.) Kütahya Acente il Müdürü Furkan Tolga Karaçor, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal yardım Derneği (POLEMDER) Kütahya Şubesini hem ziyaret etti hem de bağışta bulundu.


Polis emeklisi İsmail Karaçor'un oğlu olan Acente il Müdürü Furkan Tolga Karaçor, Kütahya'da  sigorta  kapsamında oluşan  her  türlü zararın  tasfiyesi işlemlerini yapmak  üzere, Trafik kazası mağdurlarına sigorta kapsamında danışmanlık hizmetleri verdiklerini söyledi.

 

POLEMDER Kütahya şubesi dernek lokalinde, Şube Başkanı Aydın Bola tarafından karşılanan ve misafir edilen Müdür Karaçor, polis çocuğu olması nedeniyle, dernek hizmetlerinde kullanılmak üzere bir miktar parayı da makbuz karşılığı bağışta bulundu.

 

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde halen 38 şubesi faaliyette bulunan kamu yararına çalışan (POLEMDER)Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola'da ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek, derneğe bağışta bulunan Furkan Tolga Karaçor'a dernek yönetimi adına teşekkürlerini iletti, şehir merkezinde yeni faaliyete başlayan acentenin de hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Öte yandan, Acente il müdürü Furkan Tolga Karaçor'un Polis Akademisi'nde “Ulaşım Güvenliği ve Yönetimi “ bölümünde yüksek lisans yapmakta olduğu öğrenildi.

Grup Merkez Hasar , Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Kütahya Acenteliği'nin Gazi Kemal  Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Nizam Apt.K:1  Daire 2'de   faaliyet gösterdiği ifade edildi..


ULUSALSES.COM-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.